Historie

Lars Bloch Briller har altid holdt til i Vejgaard – men fra starten i 1990 til 1997 havde forretningen hjemme på Hadsundvej 32. Så flyttede forretningen i større lokaler på den anden side af Hadsundvej, og siden har man kunnet finde Lars Bloch Briller på Hadsundvej 31.

Butikken ligger i centrum af Vejgaard med fri parkering lige ved indgangen.
Tidligere har lokalerne været brugt af Vejgaard Apotek frem til 1975. Herefter husede lokalerne værtshuset “Salvekrukken”. Senere blev lokalerne brugt til restaurationen Romeo & Julie. Butikken er handicapvenligt indrettet med kørerampe samt bl.a. mulighed for synsprøve i egen kørestol.

Lars Bloch Briller Hadsundvej byder dig velkommen……..
og det gør Lars Bloch Briller i Nibe og Hobro også:-)

Den 2. februar 2010 åbnede endnu en Lars Bloch Briller – i Grydstedgade i Nibe. Nibenitterne har i en årrække handlet briller her, men da var forretningen en del af Nyt Syn-kæden. Butikken er også med handicapvenligt indgangsparti, hvor vi selvfølgelig har”køreskinner”.

I november 2012 kunne Lars Bloch Briller slå dørene op til den tredje butik i “familien”, nemlig i Adelgade i Hobro. Også her overtog man lokaler, der tidligere havde huset en brillebutik, og med i købet fulgte to dygtige og erfarne medarbejdere med et stort lokalkendskab. Kunderne har derfor taget meget vel imod den nye butik.