Hvorfor skal du handle hos os

Det er ikke nok at have masser af erfaring og et stort og spændende udvalg af briller. Kunderne skal også føle sig velkomne. Vi skal have tid til at lytte – og modet til at give noget ærlig, nordjysk rådgivning.

Vi synes – i al ubeskedenhed – at vi er gode til det, vi gør. Men vi vil hellere overlade ordet til en af kunderne.

Jeg har gået med briller, siden jeg var 13 – og det har ikke altid været lige sjovt at købe nye briller. Som teenager oplevede jeg flere gange, at en smart brillemand prakkede mig nogle briller på, jeg faktisk slet ikke blev glad for bag efter.

Men først i 90’erne flyttede jeg til Nordjylland, hvor svigerfamilien anbefalede Lars Bloch Briller. Og dét var en ny oplevelse! Stemningen var hyggelig og uformel – men Lars og hans medarbejdere var super-professionelle! Og så har han et spændende udvalg af briller.

 

Jeg har haft brilleordning hos Lars i 15 år eller mere – og det har betydet, at jeg også har haft råd til at skeje ud og vælge stel i vilde farver – eller få to par briller ad gangen.
For nyligt måtte min mand erkende, at han er kommet i læsebrille-alderen – og der var ingen tvivl: Han skulle ind til Lars Bloch. Nu har han fået et par supersmarte briller, som han er rigtig glad for. Somme tider kigger jeg forbi Lars Bloch – bare for at se, om de har fået nye, smarte stel. Og jeg bliver altid taget imod på samme varme og hyggelige måde – også selv om jeg ikke har bestilt tid.

Jeg kan kun anbefale dig at ta’ en snak med Lars og hans medarbejdere, inden du vælger dit næste par briller eller kontaktlinser!

Naia Bang, journalist, Texthuset