Få synstræning hos Lars Bloch Briller i Aalborg og Nibe

Synsproblemer behøver ikke kun at være langsynethed eller nærsynethed. Ofte er der også tale om problemer med samsynet. Et godt syn betyder nemlig også, at dine øjne er i stand til at arbejde sammen. Hos Lars Bloch Briller i Aalborg og Nibe kan vi hjælpe dig, hvis du oplever, at dine øjne ikke arbejder optimalt sammen. Sammen kan vi hjælpe dig med at lave et dybdegående træningsforløb, der passer til dit problem.

Synstræning kan afhjælpe samsynsproblemer

Både voksne og børn kan lide af samsynsproblemer, hvor øjnene simpelthen ikke arbejder optimalt sammen. Det kan skabe en række problemer som for eksempel:

  • Hovedpine og læsevanskeligheder
  • Dobbeltsyn
  • Nedsat koncentrationsevne
  • Trætte øjne

Hvis du eller dit barn oplever en eller flere af disse problemer, bør du kontakte din optiker. Vi kan hos Lars Bloch Briller i Aalborg og Nibe hjælpe dig med at bedømme, om du eller dit barn kan have brug for synstræning.

Få et skræddersyet træningsprogram hos optiker i Aalborg og Nibe

Synstræning kan i mange tilfælde med samsynsproblemer være en rigtig god ide, men træningen kræver i høj grad en indsats hjemme hos dig selv. Et sådant forløb består nemlig både af:

  • Hjemmeøvelser
  • Øvelser hos din optiker
  • Kontrol og vejledning hos din optiker

Det betyder, at du skal gå op i din træning både hjemme hos dig selv og hos optikeren, når du har en aftale. Selve hjemmeøvelserne varer et sted mellem 15 og 30 minutter. Det kan forekomme som meget i en travl hverdag, men heldigvis vil du hurtigt kunne se resultater. Hvis du følger dit program for synstræning og gør øvelserne rigtigt, vil du snart kunne mærke en forskel. Det kan virke som motivation i de dage, hvor hverdagen er lidt presset.

DOWNLOAD VORES FOLDER OM SYNSTRÆNING