Lars Bloch Briller

 

Besøg din lokale optiker og få professionel vejledning

Det er vigtigt, at du både føler dig velkommen – OG får en super professionel rådgivning. Derfor har vi altid tid til dig. Vores stærke team er baseret på en kombination af mange års erfaring og den nyeste viden. Vi udvikler konstant vores viden gennem videreuddannelse og kurser, så vi altid kan sikre, at vores kunder får de bedste resultater. Vi står klar til at tage imod dig og hjælpe dig hvad enten du skal bruge briller, solbriller eller kontaktlinser til store og små.

Find et stort udvalg af brands

Vi elsker vores arbejde. Det håber vi, du kan mærke, når du kommer herind. Kvaliteten skal være i top – men det må også gerne være hyggeligt at vælge nye briller og linser. Hos Lars Bloch Briller udfører vi ikke bare synstests, men derimod grundige synsprøver hver gang, som giver os og dig et dybdegående indblik i dit syns udvikling.

Der er mange optikerforretninger at vælge mellem. Du skal vælge os, hvis du ønsker, at få et udbud af mærker, som du ikke finder andre steder. Og fordi vi ved, at DU er noget specielt. Hos Lars Bloch Briller er vi på fornavn med alle vores kunder. Vi er ikke bare optikere, vi leverer også gode råd og personlig betjening.

Øjenlæge

Hos Lars Bloch Briller i Aalborg har vi øjenlæge, Peter Jakobsen tilknyttet butikken cirka hver 14. dag. Øjenlægerne har generelt en lang ventetid, men med egen øjenlæge tilknyttet, sikre vi, at vores kunder hurtigt kan blive tilset og komme i behandling, bliver henvist videre eller få nye briller/linser.

Lars Bloch Briller i Aalborg og Nibe

Lars Bloch Briller har altid holdt til i Vejgaard – men fra starten i 1990 til 1997 havde forretningen hjemme på Hadsundvej 32. Så flyttede forretningen i større lokaler på den anden side af Hadsundvej, og siden har man kunnet finde Lars Bloch Briller på Hadsundvej 31.

Butikken ligger i centrum af Vejgaard med fri parkering lige ved indgangen. Den er også handicapvenligt indrettet med kørerampe, samt bl.a. mulighed for synsprøve i egen kørestol.

Ud over vores butik i Aaborg, kan du også besøge vores butik i Nibe. Lars Bloch Briller i Nibe har til huse på adressen: Grydstedgade 4, 9240 Nibe.

En børnevenlig brilleforretning

Vi er glade for børn og børn er meget velkommen i vores butikker. Hos os finder du derfor også en stor separat børneafdeling med legerum, og vi altid har mindst 100 forskellige børnebriller på lager.