Du kan få hjælp til tørre øjne hos Lars Bloch Briller i Aalborg og Nibe

Hvad enten du oplever det af og til eller mere jævnligt, kan tørre øjne være ulideligt. Det er forskelligt, hvordan mennesker oplever tørre øjne, men det kan for eksempel vise sig som en sviende og brændende fornemmelse eller i form af røde og ømme øjne eller et sløret syn. Tørre øjne skyldes som regel, at din tåreproduktion er nedsat, eller fordi tårerne fordamper for hurtigt. Heldigvis er der gode råd at hente hos Lars Bloch Brille i Aalborg og Nibe, hvis du har brug for hjælp til tørre øjne.

Hvorfor får du tørre øjne?

De fleste vil på et eller tidspunkt føle sig generet af en tør fornemmelse i øjnene, imens andre lider af det mere hyppigt. Der kan være mange grunde til tørre øjne, men det hænger ofte sammen med det miljø, du er i. Generne kan nemlig kommer af:

  • Et tørt og varmt indeklima
  • Meget tid foran computerskærmen
  • Aircondition
  • Allergi
  • Øjenkirurgi
  • Sygdomme og nogle medicintyper

Har du tit gener, kan du derfor i mange tilfælde forsøge at hjælpe dig selv. Det kan for eksempel være små ting som at lufte mere ud på arbejdet, gå lidt væk fra computeren og undgå fugt fra madlavning og at befinde dig i tilrøgede rum.

Hos optiker i Aalborg og Nibe kan du få hjælp til tørre øjne

Hvis generne stadig ikke forsvinder, kan vi hos Lars Bloch Brille i Aalborg og Nibe rådgive og assistere dig med hjælp til tørre øjne. Vi kan undersøge dine øjne for at finde årsagen bag problemet. Det kan medføre, at vi enten kan hjælpe dig med øjendråber eller øjenøvelser, som du kan lave derhjemme. Det kan også være, at du har brug for en anden styrke i dine briller.