Find din stil hos Lars Bloch Briller i Aalborg og Nibe

Moden skifter konstant, men briller har længe været en stor del af den. Det er ikke kun mennesker, hvis øjne har brug for den ekstra styrke, der går med briller i dag. Tværtimod er det et modefænomen, der har taget rigtig mange med storm. Vi hos Lars Bloch Briller i Aalborg og Nibe er lige så glade for brillemoden som så mange andre. Hvis du leder efter dine næste briller, kan vi derfor hjælpe dig med at finde din stil.

Kombiner brillemoden og din personlighed for at finde din stil

Uanset om du har brug for styrke i dine brilleglas eller ej, er det specielt igennem brillestellet, at du har mulighed for at udtrykke din personlige stil. Det helt rigtige stel er med til at styrke din fremtoning og vise omverden, hvem du er som person. Du skal derfor finde et stel, der matcher din stil, men samtidig er det vigtigt også at kigge på andre faktorer såsom:

  • Din ansigtsform
  • Din farvetone
  • Hvornår du skal bruge brillerne

Brillerne skal passer til dit ansigt lige såvel som til din stil for at klæde dig bedst. Når du skal finde din stil, er det derfor en god ide at kombinere brillemoden med din egen personlige stil og dit udseende. Det kan vi hjælpe dig med hos Lars Bloch Briller i Aalborg og Nibe.

Få rådgivning hos optiker i Aalborg og Nibe

Som optiker i Aalborg og Nibe har vi altid et stort udvalg af briller lige fra de klassiske til de mere trendy og moderigtige lige nu. Du kan derfor både søge inspiration og rådgivning hos os, hvis du er på jagt efter nye briller. Vi hjælper dig gerne med at finde din stil i brilleverdens mange valg.

DOWNLOAD STIL GUIDE