Find de perfekte dansk design briller hos Lars Bloch Briller i Aalborg og Nibe

Vil du gerne have et sæt smukke biller til at indramme dine øjne? Og vil du gerne mærke den gode håndværksmæssige kvalitet, når du tager dem på? Hvis det er tilfældet, kan et sæt dansk design briller være det helt rigtige valg for dig. Her mødes kvalitet og design på bedste og flotteste vis. Det vil vi gerne støtte hos Lars Bloch Briller i Aalborg og Nibe. Derfor kan du på vores hylder finde flere forskellige danske designmærker, du kan lade dig inspirere af.

 

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

Dansk design briller – kvalitet og stil

Hos Lars Bloch Briller i Aalborg og Nibe tilbyder vi et stort udvalg af dansk design briller. Uanset din stil kan vi derfor hjælpe dig med at finde det helt rigtige sæt briller, der understreger din personlige stil. I blandt vores mange flotte valgmuligheder kan du blandt andet finde briller af de danske designere:

  • Fleye
  • Thomsen Eyewear

Brillerne adskiller sig fra hinanden i form og farver på brillestellet. Det kan derfor være en god ide, hvis du på forhånd har overvejet, hvad du ønsker dig i en ny brille. Det er vigtigt, at du finder det sæt, der matcher din personlighed, men som samtidig vil se super godt ud på dig.

 

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk

Lad dig inspirere til dit næste brillekøb hos optiker i Aalborg og Nibe

Dansk design briller er kommet for at blive. Her kan du finde flere forskellige mærker og modeller. Du skal derfor blot koncentrere dig om at finde det helt rigtige sæt for dig, og det kan vi som optiker i Aalborg og Nibe hjælpe dig med. Vi har flere forskellige stile, du kan vælge imellem, hvad enten du gerne vil have et sæt briller i den skandinaviske, rene stil eller mere er til et moderne look.