Solbriller med UV beskyttelse hos Lars Bloch Briller i Aalborg og Nibe

Ligesom at du altid smøre din hud ind i solcreme inden solbadning eller en tur på stranden, bør du også beskytte dine øjne. Det kan du gøre mest effektivt med solbriller med UV beskyttelse. Med sådan et sæt skal du ikke være bekymret på stranden, under sightseeingen i en europæisk storby eller når du går ude i snevejret. Solbriller, der giver UV beskyttelse, kan bruges året rundt, så du altid er sikker på, at dine øjne har det godt. Vi hos Lars Bloch Briller i Aalborg og Nibe tilbyder et bredt udvalg af solbriller, som altid yder dine øjne den bedste beskyttelse.

Dine øjne har brug for beskyttelse

Det er alment kendt, at det er en god ide at have et sæt solbriller ved hånden, når sommeren er over os. Men faktisk er det vigtigt, at du bruger solbriller året rundt, hvis du gerne vil give dine øjne den bedst mulige beskyttelse. Du skal især være opmærksom på at bruge solbriller med UV beskyttelse:

  • Når du er på stranden
  • Når der er sne
  • I formiddags- og eftermiddagstimerne

Hvidt sand og sne reflekterer nemlig solens stråler, ligesom at du er mere tilbøjelig til at se mod solen, når den ikke står højest på himlen.

Find dine solbriller med UV beskyttelse hos optiker i Aalborg og Nibe

Hvis du udsætter dine øjne for UV stråling igennem længere tid eller ofte, kan du risikere at udvikle sygdomme som grå stær. Derfor er det meget vigtigt, at du gør det til en god vane at bære solbriller med UV beskyttelse. Du skal nemlig tænke på lysmængden i stedet for på temperaturen, når du prøver at vurdere nødvendigheden af at beskytte dine øjne. Som optiker i Aalborg og Nibe kan vi rådgive dig.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu