Få foretaget en synsprøve hos Lars Bloch Briller i Aalborg og Nibe

Hyppig hovedpine, røde øjne og sløret syn kan være symptomer på nedsat syn. Hvis du oplever disse eller lignende symptomer, er det en god ide at få kontrolleret dit syn ved en synsprøve. Hos Lars Bloch Briller i Aalborg og Nibe kan vi foretage prøven for at klarlægge dit synsproblem, så vi kan finde en løsning på det.

 

Har du problemer med dit syn?

Langt de fleste personer oplever på et tidspunkt at få problemer med synet. Det kan både være, når du læser, kører bil eller helt generelt. Uanset hvordan problemet kommer til udtryk, er det en god ide at få foretaget en synsprøve. Opdages det tidligt, er mulighederne for at afhjælpe problemet bedst. Vi kan hos Lars Bloch Briller i Aalborg og Nibe hjælpe dig med at få dit syn tilbage. Først er det dog nødvendigt at lave en synsprøve. Synsprøven:

  • Varer normalt omkring 30 minutter
  • Består i alt af 21 tests

Testene gør ikke ondt, men indebærer blandt andet bogstavetavler, en phoroptor, der ligner en slags kæmpebrille, og spørgsmål omhandlende dit arbejde, læsevaner og øjenproblemer.

Tiden efter din synsprøve hos optiker i Aalborg og Nibe

Når vi som optiker i Aalborg og Nibe først har lavet en synsprøve på dig, bliver det muligt at bedømme, om du har nedsat syn, og hvad udfordringen ved dit syn mere specifikt er. Hvis du har synsproblemer, vil løsningen på problemet som regel være briller eller kontaktlinser med styrke. Det kan både være enkeltstyrke eller flerstyrke. Hvis problemet derimod er at få dine øjne til at arbejde bedre sammen, kan løsningen til gengæld være synstræning, som du hovedsageligt selv skal lave derhjemme. Uanset dit problem og løsningen på det står vi dog som din optiker klar til at hjælpe og rådgive dig.