Få dine næste briller hos Lars Block Briller i Aalborg og Nibe

Hvis du ikke er vant til at gå med briller, kan det være lidt af et chok at se sig selv med dem. De sidder trods alt lige midt i ansigtet og bliver derfor en vigtig del af din fremtoning og udseende. Af den grund er det også vigtigt, at du får et sæt, der klæder dig. Og det kan vi hos Lars Bloch Briller i Aalborg og Nibe hjælpe dig med at finde.

Tænk over funktion og udseende

Briller kommer i dag i mange afskygninger. Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, når du skal tage stilling til, hvordan dit næste og måske endda første sæt skal se ud. Derfor er det en god ide, at du på forhånd overvejer:

  • Hvad du skal bruge brillerne til
  • Hvilken brillestil der vil klæde dig

Det kan være fint at lade sig inspirere af brillemoden lige nu, men hvis du næsten altid skal bruge brillerne, bør du overveje at vælge din egen stil. Du skal trods alt se på dem i lang tid fremover. Skal du derimod kun bruge dem til læsning eller som aflastning til kontaktlinser, giver det måske god mening at vælge et lidt anderledes brillestel. Det kan vi hos Lars Bloch Briller i Aalborg og Nibe hjælpe dig med at afgøre.

Find de rigtige briller med hjælp fra optiker i Aalborg og Nibe

Som optiker i Aalborg og Nibe har vi stor erfaring med at finde de helt rigtige briller. Vi kigger både på dit syn, men også på hvad der vil klæde dig bedst. Det betyder, at vi også kigger på din ansigtsform og dine farvetoner. På den måde er det nemmere at finde et sæt, som matcher din person og sidder behageligt.