Se ubesværet med kontaktlinser fra Lars Bloch Briller i Aalborg og Nibe

Kontaktlinser kan være et godt alternativ til briller, og der kan være mange forskellige grunde til, at du foretrækker linser. For nogle handler det om bevægelsesfrihed, imens det for andre handler om udseendet. At have brug for briller er nemlig en stor omvæltning, hvorfor det for nogle kan være rare med linser. Vi hos Lars Bloch Briller i Aalborg og Nibe kan hjælpe dig, hvis du overvejer at få linser.

Få hjælp til at finde de rette kontaktlinser hos optiker i Aalborg og Nibe

Vi hos Lars Bloch Briller i Aalborg og Nibe har stor erfaring med kontaktlinser. Du kan booke en tid hos os til en samtale, hvor vi snakker om dine muligheder for at få linser. Som din optiker:

  • Kontrollerer vi, om dine øjne egner sig til linser
  • Tager vi en synsprøve

Efter samtalen og prøven kan vi afgøre, om kontaktlinser vil være et godt valg for dig. Derefter gælder det om at finde den linsetype, du føler dig bedst tilpas med. Der er nemlig forskel på, om du vil have 1-dagslinser, døgnlinser eller har brug for flerstyrkelinser. Det vigtige er, at du finder den linsetyper, der bedst dækker dine behov og ønsker.

Se og bevæg dig ubesværet

Én af grundene til, at mange vælger at bruge kontaktlinser i stedet for briller, er, at det er mindre besværligt. Selv om linser kan være svære at sætte i, giver de til gengæld mere bevægelsesfrihed i hverdagen. Det betyder, at du ikke skal være bange for, at linserne pludselig falder ud eller ligefrem dugger til ligesom briller. Du kan i stedet klare hverdagens aktiviteter uden gener. Som optiker i Aalborg og Nibe står vi klar til at rådgive dig, hvis du gerne vil have en snak om brugen af linser.