Find dine designerbriller hos Lars Bloch Briller i Aalborg og Nibe

Briller har længe været en stor del af modebilledet. Flere og flere personer bruger brille som hotte accessoires til at udtrykke deres stil og personlighed. Og det gælder også personer, der synsmæssigt ikke har brug for briller. Hvis du gerne vil være en del af brillemoden, men samtidig går op i kvalitet og design, kan et sæt designerbriller være det helt rigtige valg for dig. Hos Lars Bloch Briller i Aalborg og Nibe kan vi hjælpe dig med at finde det sæt, der på smukkest vis indrammer dine øjne og giver dig det ønskede brillelook.

 

Se verden gennem designerbriller fra optiker i Aalborg og Nibe

Med designerbriller får du den perfekte kombination af design og god håndværksmæssig kvalitet. Det gælder, uanset om du falder for briller af en dansk eller udenlandsk designer. Det vigtigste er, at du finde den helt rigtige brille. De skal både sidde behageligt på dit ansigt, men også klæde dig på den bedst mulige måde. Vi hos Lars Bloch Briller i Aalborg og Nibe har en stor passion for designerbriller, og vi kan derfor rådgive dig i forhold til både:

  • Stil
  • Hvilke briller der passer til din ansigtsform og farvetone

Vi hjælper dig selvfølgelig også med eventuelle justeringer, så brillerne kommer til at sidde godt på dig.

Oplev de kendte mærker

Som optiker i Aalborg og Nibe har vi mange designerbriller på hylderne. Det giver dig et stort udvalg, hvad enten du leder efter et sæt helt klassiske og elegante briller eller mere er til det farverige look. Uanset om du vil være med på moden eller snarere kombinere den nuværende brillemode med din egen stil, kan du helt sikkert finde et sæt smukke designerbriller hos os. Vi har flere briller fra forskellige kendte danske og udenlandske designere.